Благоевград е без кмет и има процедура, която трябва да

...
Благоевград е без кмет и има процедура, която трябва да
Коментари Харесай

В тази криза никой друг не помага на Българи колкото ЕС, заяви Андрей Новаков

Благоевград е без кмет и има процедура, която трябва да бъде завършена. Моята персонална задача е да подготвя ГЕРБ да бъде в кондиция за избори.
Следващата голяма тема ще е икономическото възстановяване, след кризата с коронавируса.

Това заяви евродепутатът Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна от ГЕРБ, по БНТ.

По думите му винаги ще има временно изпълняващ длъжността кмет до изборите в Благоевград.

България е удвоила магистралната си мрежа за тези 10 години. В момента обаче има болни работници и доставки, които се забавят.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6219
По думите пакетът Макрон трябва да бъде гласуван диастанционно. Безрезервно вярвам в ЕС. В тази криза никой друг не помага на Българи колкото ЕС, но си запазвам правото и да го критикувам.
Според него не е времето сега пакет Мобилност и зелена сделка да бъдат обсъждани.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6219  Албания постанова цялостна възбрана за излизане през този уикенд Албания постанова цялостна възбрана за излизане през този уикенд  Проф. Костадин Ангелов: Не виждам наклонност за понижаване на пациентите и това е притеснително Проф. Костадин Ангелов: Не виждам наклонност за понижаване на пациентите и това е притеснително  Омбудсманът желае по-достъпна информация за ограниченията в поддръжка на бизнеса Омбудсманът желае по-достъпна информация за ограниченията в поддръжка на бизнеса
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР