Благодарим от сърце на всички, които стоят зад нас в

...
Благодарим от сърце на всички, които стоят зад нас в
Коментари Харесай

ВМА: Благодарим от сърце на всички, които стоят зад нас в това изпитание!

Благодарим от сърце на всички, които стоят зад нас в това изпитание! Това заявиха медиците от Катедрата по инфекциозни болести към Военномедицинска академия (ВМА).
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4716
Те получиха поредното дарение, този път от Български лекарски съюз, Българско дружество по офталмология и Организация на евреите в България „ Шалом “ и десетки доброволци.

Борисов се видя на четири очи с доц. Мангъров. Ето какво му каза той

" Ние всички дълбоко ценим отдадеността на членовете на Вашето семейство, които в момента влагат усилия и професионализъм, за да се справим по-бързо с пандемията. Надяваме се, че чрез този малък жест, намерил израз в хранителни продукти, ще Ви помогнем да преминете през този труден момент, който е изпитание за нашето общество и за всички Вас – хората на първата линия, коментират инициаторите на благородната кампания ", казват от организациите.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4716  593 са доказаните случаи на COVID-19 у нас, има нови умряли 593 са доказаните случаи на COVID-19 у нас, има нови умряли  Прокуратурата упрекна 26-годишен мъж за всяване на суматоха Прокуратурата упрекна 26-годишен мъж за всяване на суматоха  Наказанието за нелепостта Наказанието за нелепостта
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР