Бихме искали по-голяма бройка тестове, но не искаме фалшиви резултати.

...
Бихме искали по-голяма бройка тестове, но не искаме фалшиви резултати.
Коментари Харесай

Д-р Ангел Кунчев: Обикновените маски предпазват на 60%

Бихме искали по-голяма бройка тестове, но не искаме фалшиви резултати. Няма смисъл да правим испанските истории – да закупим 1 милион теста и после 30% да се окажат фалшиви. Това заяви главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил пред " Неделята на Нова ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3085
" Математическите модели също няма да са ключови за пандемията, могат да ни помогнат малко ", разкри още той.

" Методът за колективен имунитет е на много висока цена. Една здравна система не може да поеме много разболели се в един период ", допълни д-р Кунчев.

Още осем заразени с COVID-19 у нас, обмислят декларация за движение в града

" В Банско е имало ефективно предаване на вируса, и то на ски лифтовете и писти. Същото се случи и на ски курортите в Швейцари яи Австрия. Ще обсъдим с Щаба дали да се вдигне карантината в Банско. Ще бъде хубаво ", коментира главният държавен здравен инспектор.

" Клиничната картина за коронавируса, която даваме е за масовите случаи. Да, възможно е да няма висока температура при зараза с коронавирус, но това са редки случаи ", разкри д-р Кунчев.



" Досега нямаме случаи на пренасяне на коронавирус от пратки от Китай ", каза още той

" Обикновените хирургични маски пазят, ако имаме симптоми. Добре е хората с непрекъснат контакт да ги носят. Обикновените маски пазят на 60%. Ако маската виси под носа съвсем не действа. FF53 маските, които ползват медиците пазят над 90% ", завърши д-р Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил.

Правителството одобри договор с Китай за доставка на предпазни маски и респиратори
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3085  Архимандрит Никанор: С религия човек може да преодолее всичко Архимандрит Никанор: С религия човек може да преодолее всичко  Красимир Вълчев: Близо 90% са се присъединили в отдалеченото образование, другите нямат и книги Красимир Вълчев: Близо 90% са се присъединили в отдалеченото образование, другите нямат и книги  Китайските здравни управляващи предизвестяват за втора вълна на ковид Китайските здравни управляващи предизвестяват за втора вълна на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР