Бих искала да поздравя българския народ за предприемането на бързи

...
Бих искала да поздравя българския народ за предприемането на бързи
Коментари Харесай

Херо Мустафа: Поздравявам българския народ за бързите действия срещу COVID-19

Бих искала да поздравя българския народ за предприемането на бързи действия за справянето с тази криза. Това заяви посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4786
" Българските медицински специалисти и доброволци от различни общности показват забележителна сила и устойчивост в този труден период ", каза още тя.

Борисов и Херо Мустафа: Настоящата ситуация изисква да сме единни

У нас тече кампания съвместно с Български дарителски форум, Фондация „ Америка за България “, Посолството на САЩ в България и Американската търговска камара за справяне с кризата с коронавируса. Бе създаден фонд „ Обединени срещу COVID-19 “ за подкрепа на местни общности в България, пострадали след въвеждането на извънредно положение.





Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4786  Изписват трети излекуван от ковид от МБАЛ-Шумен Изписват трети излекуван от ковид от МБАЛ-Шумен  Премиерът на Испания с окуражаващи вести за ситуацията в страната Премиерът на Испания с окуражаващи вести за ситуацията в страната  Съединени американски щати към Турция: Пратете ни сапун, маски и чували за трупове Съединени американски щати към Турция: Пратете ни сапун, маски и чували за трупове
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР