Бизнесменът Веселин Марешки, който по волята на електората стана и

...
Бизнесменът Веселин Марешки, който по волята на електората стана и
Коментари Харесай

Цяла България гледа парламента, където ври и кипи, а Марешки от трибуната изнагля и си направи...!

Бизнесменът Веселин Марешки, който по волята на електората стана и зам.-председател на Народното събрание, направи безплатна реклама на бизнеса си от парламентарната трибуна. Той не бе спрян, нито санкциониран за това.
" Явно няма да има дебати. Явно след два часа и половина правилно съм разбрал, че е време за реклама ", обяви от парламентарната трибуна Веселин Марешки. Аптекарският бос със свален депутатски имунитет показа, че го е изговорил буквално, а не метафорично.

" 3 млн. са клиенти на нашите аптеки и нашите бензиностанции, аз не искам да са ми клиенти, но единствените места, където няма протести, са пред нашите аптеки и нашите бензиностанции ", похвали се Марешки.

Депутатка на Воля обърна парламента в театър

Почти от всеки град му се обаждали с искания да разкрива аптеки и бензиностанции. Рекламните минути от парламентарния екран продължиха: " От тези 3 млн. души, които си купуват лекарства, и няколкостотин хиляди си зареждат от нашите бензиностанции, го правят от родолюбие ".

Други пък направо нямало да живеят, ако ги нямали неговите аптеки.

" Те не могат да си купят лекарствата, ако не са отстъпките от 30 до 70, те умират ", продължиха рекламните минути на зам.-председателя на парламента, цитиран от Канал 3. А към края на рекламата Емил Христов се сети да му направи забележка да не се отклонява по темата лекарства.
Медията ни припомня, че по-рано днес лидерката на БСП Корнелия Нинова оправи сериозни заплахи в парламента , а веднага след това депутатите се разбунтуваха - сред тях мнение изрази и самият Марешки .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР