Бизнесмен милионер е бил убит пред луксозната му вила в

...
Бизнесмен милионер е бил убит пред луксозната му вила в
Коментари Харесай

Разстреляха с 12 куршума бос на нощния живот в испански курорт в лъскавото му „Бентли“

Бизнесмен милионер е бил убит пред луксозната му вила в испанския курорт Коста дел Сол. 49-годишният Марко Якут е бил прострелян 12 пъти от нападател, който изстрелял общо 20 патрона по „ Бентли “-то му в понеделник сутринта, съобщава „ Сън “.

От полицията съобщават, че стрелецът е чакал, скрит зад контейнер за боклук на тиха уличка в скъп квартал в Сан Педро де Алкантара. Убийството най-вероятно е „ разчистване на сметки “.


Жертвата е собственик на най-малко пет популярни заведения от нощния живот в Пуерто Банус. Те били любимо място за купонясване и на звездите от популярното британско риалити “The Only Way Is Essex”. С двама от тях той притежавал съвместно единия от клубовете.


Полицията още не е съобщила официално името на жертвата. Смята се, че истинското му първо име е Абделхади. Видео, появило се в мрежата след престъплението, показва черната му кола надупчена от куршумите. Анонимен свидетел разказва, че чул два откоса от автоматично оръжие и свистене от гумите на отдалечаваща се кола.


Засега няма арестувани за убийството.

Познат на убития, който е известен и като собственик на наргиле бар в Пуерто Банус, споделя: „ Той беше един от тримата бизнесмени, които управляват по-голямата част от Банус. Те бяха ключови играчи в нощния живот на Банус. Всички познаваха Марко. Затова хората за вцепенени от това убийство, защото то вече е на друго ниво “.




Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР