Бившият тартор на мутренска групировка Митко Тимчев е поредният участник,

...
Бившият тартор на мутренска групировка Митко Тимчев е поредният участник,
Коментари Харесай

Бивша мутра напусна „Фермата“

Бившият тартор на мутренска групировка Митко Тимчев е поредният участник, който напусна шоуто „ Фермата “. След невероятно оспорван дуел срещу младия емигрант Симеон, Митко се раздели с мечтата да остане до финалната права на състезанието и да се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Бившият готвач на Елизабет II шокиращо: Когато хване банана и трябва да го яде тя… (СНИМКИ)


Двамата опоненти се изправиха в пет битки и въпреки че бившата мутра все още се бореше с болките от нелепата контузия на крака, която преди няколко седмици получи по време на игра, до последно не беше ясно кой ще излезе крайният победител. Митко даде всичко от себе си и до третата игра дори водеше в резултата срещу секссимвола на „ Фермата “ Симеон.

Последните две битки, в които Симеон се чувстваше най-силен обаче, обърнаха резултата и настоящият футболен мениджър напусна завинаги риалитито. По време на престоя си в шоуто Митко се превърна в един от любимците на участниците и по тази причина по-голямата част от тях седнаха в неговия сектор, за да го подкрепят.

Тайни от архивите: Принцеса Даяна не била първата, на която принц Чарлз е… (СНИМКИ)

На изпроводяк бившата мутра обяви, че е щастлив от преживяванията си в шоуто и обяви, че ще запали приятелството си с всички, с изключение на емигранта Роман. Още преди дуела Митко заяви категорично, че младокът е затворена страница за него, тъй като именно той го изпрати на дуел, въпреки че знае за контузията му. Освен това

По време на дуела, водещите Иван и Андрей не пропуснаха да поздравят Ваня Стамболова и Дидо от Д2 за това, че се оказаха най-дълго задържалите се известни личности в шоуто, от всички сезони на „ Фермата “ до момента.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР