Бившият командос Светослав Каменов е убил рейнджърката от Карловската бригада,

...
Бившият командос Светослав Каменов е убил рейнджърката от Карловската бригада,
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ TV от съда: Изплуваха ужасяващи подробности около убийството на рейнджърката Десислава!

Бившият командос Светослав Каменов е убил рейнджърката от Карловската бригада, като е счупил врата й. Това разкри прокурорът по делото Петър Петров. Той сподели всички подробности около кървавата история в нощта на 29 срещу 30 ноември.

Тогава Каменов е ликвидирал 40-годишната Десислава Стоянова. Свидетелят Стоян Чолбанов е закарал двамата – Светослав и Десислава, от дома на жената в Карлово до жилището на Каменов във вилната зона на Сопот и си е тръгнал. Двамата са престояли часове наред, след това е извършено убийството.

Каменов е натикал тялото на Десислава под дивана и е завил две види на седалката, за да не може да се отваря и да се вижда какво има вътре. Веднага след като е бил арестуван, той е признал пред полицаите, че е счупил врата на жената, който изпукал, имало кръв и тя починала. На другия ден негов познат го е закарал до София, където посетил бившата си приятелка Вера Костова. Двамата обаче се скарали и бившият командос си тръгнал от там. Пътувал е за Благоевград, където пеша е прекосил границата и е отишъл в Гърция. Престоял е там няколко дни, след това се е върнал и се е обадил на бившата си съпруга, за да поиска телефона на брат й – полицейски служител в Мездра. Ченгето отишло със свои колеги в гориста местност, според уговорката с Каменов, и там бившият военен е разказал какво се е случило.

Прокурорът подчерта още, че убиецът и жертвата са се познавали отдавна и той й е помагал за изпити, които са й предстояли в сержантското училище във Велико Търново. Учудващо адвокатката на Каменов поиска домашен арест, защото нямало категорични доказателства, че именно той е извършил убийството. Каменов се е възползвал от правото си да не дава обяснения в досъдебното производство, въпреки че при ареста си е признал частична вина и е посочил къде е тялото.

Съдът остави бившия командос за постоянно в ареста. Мярката може да се обжалва в 3-дневен срок пред Апелативен съд-Пловдив.

На излизане от съдебна зала Каменов се обърна към журналистите с думите: „ Хайде малко по-спокойно”. На въпрос на репортер на БЛИЦ: „ Вие ли убихте Десислава Стоянова?”, той подметна: „ Кой е казал такова нещо?”.


Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР