Бившата румънска министърка на туризма Елена Удря и бившата ръководителка

...
Бившата румънска министърка на туризма Елена Удря и бившата ръководителка
Коментари Харесай

Закопчаха сексапилната русокоса бивша румънска министърка Елена

Бившата румънска министърка на туризма Елена Удря и бившата ръководителка на Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност и тероризма (ДРПОПТ) Алина Бика са били задържани от Интерпол в Коста Рика по искане на румънските власти. Това съобщава електронното издание на в. " Адевърул ", цитирано от в. Монитор.


Двете жени, които имат окончателни присъди в Румъния по обвинения в корупция, са били задържани на улицата в столицата Сан Хосе и са отведени в наказателния съд, за да бъдат изслушани, след което съдиите ще вземат решение какви мерки да наложат.

Полицейски източници заявиха за Медиафакс, че за задържането на Удря и Бика са били издадени червени бюлетини на Интерпол. Бившият министър на труда и регионалното развитие Елена Удря, която беше и кандидат за президент през 2014 г., е осъдена окончателно на 6 години затвор по корупционно дело, а бившата шефка на ДРПОПТ Алина Бика получи присъда от 4 години затвор също за корупция.

Елена Удря съобщи на 20 септември, че е родила момиченце, а адвокатът й Веронел Радулеску заяви, че вече няма шансове тя да бъде екстрадирана, тъй като детето ще получи костариканско гражданство, а държавата няма да позволи разделянето му от майката.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР