Безумно потресаваща история вече месеци подред се разиграва на столичната

...
Безумно потресаваща история вече месеци подред се разиграва на столичната
Коментари Харесай

БЛИЦ TV: Потресаващо нещо се случва край Централна жп гара

Безумно потресаваща история вече месеци подред се разиграва на столичната Централна жп гара. Репортер на БЛИЦ видя как инвалидните асансьори, които трябва да помагат на хората, които имат проблеми с придвижването, не работят.
" Това не е изненада. Не е така от ден или два, а месеци, да не кажем години ", споделиха продавачки, които работят в подлеза пред жп гарата.


По думите им никога всички асансьори не са работили, а само 1-2 от тях функционирали. Това обаче било за кратко, тъй като вандали, които необезпокоявано трошат из подлеза, " погнали " и асансьорите.

" Гнусно е. Всичко това, което се случва е отвратително. Инвалидите, майките с колички или възрастните хора, които трудно ходят, не могат да използват асансьорите заради безхаберието на някои от Общината. Голяма вина имат и хлапаците, които трошат и драскат обществената собственост. Да не говорим, че много пияници и наркомани използват подлеза, за да спят там и директно го използват и за тоалетна. Смрадта е непоносима ", жалват се още хората, които имат нещастието да работят в подлеза.



Освен инвалидните асансьори в подлеза има и два ескалатора - изненадващо или не, но и те не работят.


" Какво ще си помисли чужденец за България, ако първото, което види от страната ни е състоянието на подлеза пред жп гарата. Отврат, нали? ", размишляват още продавачките от подлеза.

А какво точно е трагичното състояние на инвалидните (не работещи) асансьори в подлеза пред Центрана жп гара в София може да видите във видеото:

Видео: Съйко СЪЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР