Без съмнение може да кажем, че Мани е една от

...
Без съмнение може да кажем, че Мани е една от
Коментари Харесай

СНИМКИ на Мани от Игри на волята разбуниха духовете в мрежата

Без съмнение може да кажем, че Мани е една от ябълките на раздора в третия сезон на екстремното риалити " Игри на волята ". Колоритната участничка и мастер по миглопластика, която има виетнамски корени, е в центъра на почти всеки скандал в племето си. Зрителите и фенове на предаването недоволстват и дори обявяват бойкот, защото е неуважително спрямо участниците и явилите се на кастинг такива хора да бъдат допускани до игрите, а хора със способности, подготовка и хъс за победа да остават неодобрени за участие.

По време на престоя на племето на Бойците в Резиденцията брюнетката реши да разведри мъжете с красотата си, като пред камерите заяви, че осъзнава как въздейства на представителите на силния пол.
`СНИМКИ

Дни, след излъчването на тази случка от племето на " Бойците " в социалните мрежи се появи хумористичен колаж на участничката. Той сравнява две снимки на участничката – едната е от риалити шоуто, а другата – силно тунингована от " Инстаграм ".

" Реалност срещу Инстаграм ", гласи кратичкото резюме на кадрите. Разликата в снимките е меко казано фрапантна, според потребителите на " Фейсбук ".

Ето и част от коментарите под колажа:

" Във ФЕЙСА всичките умни, в ИНСТАГРАМ всички красиви. Излизам навън- нито едните, нито другите. "

" Често срещано явление, да живее фотошопа "

" Трябва със закон да забранят програмите за корекция на снимки. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР