Безспорно основната цел на всяка жена е да бъде секси.

...
Безспорно основната цел на всяка жена е да бъде секси.
Коментари Харесай

Най-развратните рокли, с които холивудските красавици нагорещиха страстите до червено и промениха история

Безспорно основната цел на всяка жена е да бъде секси. Много от представителките на нежния пол залагат на какво ли не само и само да привлекат вниманието на мъжете. Много жени прибягват до красиви прически, грим, понякога корекции по тялото, зверски диети или пък просто секси облекло.
Полуголи, сексапилни и разюздани испански актриси налазиха Кралския дворец в Мадрид (СНИМКИ 18+)
А нека си признаем, че добре облечената и прилично разголена жена никога няма да остане незабелязана от някои мъж.
Деми Роуз се разголи в безсрамно червена рокля! А Талия Сторм и Амбър Търнър направо... (СНИМКИ 18+)
Е, разбира се понякога се стига и до сериозни модни гафове, а най-кофти се получава с прозрачните рокли . Важно е все пак да си припомним, че от jenata.blitz.bg ви разкриха, че най-новата мода е жените да ходят без сутиен, а това много се харесва на мъжете .
Разбира се, ако дадена жена е много разголена, то тя може да съжали жестоко. Нещо, което водещата на Нова телевизия Гала преди време лично изживя и много съжали за решението си .
Сега обаче от jenata.blitz.bg ще ви покажат едни от най-сексапилните снимки на доста известни холивудски дами. С провокативното си облекло те не само приковаха мъжките погледи, ами и направо промениха историята на модните среди.
22 неща за женските гърди, които едва ли знаехте!

Ако обаче искате да видите кои са ней-сексапилните, разголени и провокативни рокли, с които се появиха знаменитости като Кейт Мос, Синди Кроуфорд, Дженнифер Лопес, Сара Джесика Паркер и още куп техните известни колежки, то посетете jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР