Бездомници всекидневно нарушават противоепидемичните мерки в района на ``Патриарх Евтимий``

...
Бездомници всекидневно нарушават противоепидемичните мерки в района на ``Патриарх Евтимий``
Коментари Харесай

Бездомници ежедневно нарушават противоепидемичните мерки в центъра на София

Бездомници всекидневно нарушават противоепидемичните мерки в района на ``Патриарх Евтимий`` в центъра на София. За това сигнализира обезпокоена гражданка в ефира на Нова телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6160
,,Последните две седмици бях в карантина, защото се върнах от чужбина. Оттогава всеки ден виждам как между 10 и 20 човека от обяд до вечерта пият бира, търкалят се и спят по пейките. В понеделник, когато ми изтече карантината, излязох на пазар, като най-човешки им казах, че и други хора после може да седнат на тези пейки и може да ги заразят``, обясни Кристина Ганчева.

Бездомниците в София предпочитат да са по улиците

,,Тогава те почнаха да ме псуват, да ме заплашват, че ще ме бият, ще ме убият. Не ми оставаше нищо друго, освен да се обадя полицията, след като с добро не стана. Дойде полицията за три-четири минути, много съм им благодарна за бързата реакция. Написах цялата случка, обясних ми, но ми казаха, че това са бездомници и метадонови наркомани и полицията се оказа безкрайно безпомощна в тази ситуация``, допълни още жената.

За случая бе уведомена и Столична община, откъдето обещаха по-засилено полицейско присъствие в района.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6160  Продължава тестуването за COVID-19 във Продължава тестуването за COVID-19 във " Филиповци "  Заразените с ковид в Египет са към този момент 3891 Заразените с ковид в Египет са към този момент 3891  Броят на инфектираните с COVID-19 в Мексико доближи 11 633 Броят на инфектираните с COVID-19 в Мексико доближи 11 633
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР