Балите са със слама. Днес ръководството на ТЕЦ-а ще види

...
Балите са със слама. Днес ръководството на ТЕЦ-а ще види
Коментари Харесай

Пожарната в Сливен с последни подробности за тежката ситуация

Балите са със слама. Днес ръководството на ТЕЦ-а ще види като тонаж и брой бали какво представляват. Пожарът няма как да бъде гасен. Нашата цел беше да охраняваме съседните сгради. От ръководството на ТЕЦ-а взеха необходимите мерки, за да се ограничи огънят. На този етап няма опасност. Сградите са далеч, а отстрани се засипва с пръст. Има постоянно наблюдение и засега няма опасност. Това заяви в ефира на " Здравей, България " комисар Владимир Демирев от пожарната в Сливен.

" Минути след сигнала за пожара в ТЕЦ-а, получихме и друг сигнал за пожар. Първоначално екипът, който беше изпратен на мястото установи, че гори място, което е отредено за смет, но заради силния вятър за 10-15 минути пламъците са преминали през целия двор на " Динамо " и са обхванали много сухи треви. Когато ние пристигнахме, гореше метален склад с около 40 кв. м. площ ", добави той.

" Няма съмнения, че пожарите са умишлено запалени. И друг път сме имали случаи, при които заради повреден адаптер например се стига до пожар ", завърши комисар Демирев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР