Бабата на Азис обучава дъщерите си за врачки. Причината за

...
Бабата на Азис обучава дъщерите си за врачки. Причината за
Коментари Харесай

Бабата на Азис обучава щерките си за врачки, не смогвала с опашките от хора

Бабата на Азис обучава дъщерите си за врачки. Причината за това нейно решение била, че тя вече изнемогва от дългите опашки пред дома й. Азис направи реклама на баба Станка в социалните мрежи, хвалейки дарбите на нея и на дъщерите й, пише „ Телеграф “ .

Тази СНИМКА на Зуека от преди 26 години, придружена с история за гола изцепка пред десетки, ще ви шокира


„ Това са моите три магьосници. Моите Орисници. Помня сякаш беше вчера как палеха печката на двора и чакаха луната да се покаже, за да могат да говорят и шептят на техния, тайнствен език. Да опяват и наричат водата в която гасяха странни предмети. Така те помагаха на страшно много народ. Извиваха се опашки от чакащи хора. Трудно си проправях път, докато стигна до входната врата. Имаше хора със здравословни проблеми, с любовни мъки и всякакви неволи. Всички се връщаха за да им благодарят и носеха кутии с шоколадови бонбони “, написа певецът.

Маги Халваджиян побесня след новинарска емисия

Трите жени гледат в Костинброд, а запознати споделят, че пред къщата им винаги има по около 25-30 човека. На страницата на баба Станка е оставен адресът й, а под снимките има коментари на хора, които вече са били при нея и са доволни от резултата. Из форумите в интернет се срещат и коментари за дарбите на дъщерите й, а отзивите са основно добри.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР