Арменският премиер Никол Пашинян може да посети Москва на 24

...
Арменският премиер Никол Пашинян може да посети Москва на 24
Коментари Харесай

Арменският премиер заминава за Москва?

Арменският премиер Никол Пашинян може да посети Москва на 24 юни, ако пребори от COVID-19, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8775
Правителството в Ереван днес е публикувало официално съобщение на сайта си. Според информацията, обявяена от кабинета, министър-председателят на кавказката република е получил официална покана от страна на властите в Руската федерация да вземе участие в парада, посветен на 75 години от края на Втората световна война.

" Господин Пашинян изразява своята надежда, че дотогава ще оздравее и ще може да вземе участие във всички мероприятия повод юбилея на победата над нацистка Германия ", се е посочвало още в съобщението на органа на изпълнителната власт на Армения.

Днес Пашинян е съобшил, че той и неговото семейство са се заразили с коронавирусната инфекция.

Премиерът на Армения е заразен с COVID-19

По-рано руският президент Владимир Путин е насрочил Парада на победата за 24 юни. Традиционната през последните няколко години дата 9 май е била променена заради рестрикции, въведени за ограничаването на разпространението на заразата.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8775  Събират дарения за сина на доктор Илияна Иванова, умряла от COVID-19 Събират дарения за сина на доктор Илияна Иванова, умряла от COVID-19  Вече шести ден в Пловдив няма нови заболели от ковид Вече шести ден в Пловдив няма нови заболели от ковид  Литва отвори границите си за жителите на 27 страни, измежду които и България Литва отвори границите си за жителите на 27 страни, измежду които и България
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР