Аржентина забрани продажбата на самолетни билети до 1-ви септември. Това

...
Аржентина забрани продажбата на самолетни билети до 1-ви септември. Това
Коментари Харесай

Аржентина спря продажбата на самолетни билети до септември

Аржентина забрани продажбата на самолетни билети до 1-ви септември. Това е едно от най-строгите ограничения за пътувания в света с цел да се овладее разпространението на новия корованирус, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6554
Новината бе посрещната с негодувание от сектора, който разкритикува допълнителния натиск, на който е подложен в условия на спад, предизвикан от пандемията от новия коронавирус.

Аржентина е изправена пред фалит

Указът на националната администрация на гражданската авиация се отнася и за международните, и за вътрешните полети. Границите на Аржентина бяха затворени през март, припомня Ройтерс.

Редица страни от Латинска Америка като Еквадор, Перу и Колумбия също спряха гражданските полети, но не и за толкова дълъг период, отбелязва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6554  15-годишният с ковид от Хасково се върнал преди два дни от Нидерландия 15-годишният с ковид от Хасково се върнал преди два дни от Нидерландия  Големите търговски вериги в Германия желаят да отворят на 4 май Големите търговски вериги в Германия желаят да отворят на 4 май  PCR проучване за ковид ще има и в Кърджали PCR проучване за ковид ще има и в Кърджали
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР