Арестуваната бивша шефка на Алианц в Нова Загора се е

...
Арестуваната бивша шефка на Алианц в Нова Загора се е
Коментари Харесай

Скандални разкрития за банкерката Биляна, щипнала 400 бона от клиенти с реклама!

Арестуваната бивша шефка на " Алианц " в Нова Загора се е рекламирала като частен банкер в интернет. 29-годишната Биляна Манчева е задържана и обвинена за това, че е успяла да източи 425 000 лева от сметките на клиенти.

Десетки жители на Нова Загора барабар с кмета Николай Грозев са в шок и са поискали незабавна проверка на авоарите си, за да видят дали не са сред обраните от банкерката, пише " Телеграф ".

Грозев призна, че поискал веднага разпечатка за движението на средствата, тъй като администрацията му оперирала точно с тази кредитна институция.

Междувременно потребители на мрежата Инстаграм, където Манчева има няколко профила, алармираха, че чрез единия от тях /biljanamancheva/ е предлагала частни банкерски услуги на и бързи кредити при изключително изгодни условия. Публикациите там са от първите дни на февруари.

Никой от доскорошните подчинени, колеги и преки началници на Манчева не желае да коментира случилото се. Всички препращат опитите за разговор към централата на банката в София, откъдето след първото сухо изявление, че са стартирали своя вътрешна проверка за изясняване на детайлите, също предпочетоха да мълчат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР