Американската биофармацевтична компания Соренто терапютикс съобщи, че нейни учени са

...
Американската биофармацевтична компания Соренто терапютикс съобщи, че нейни учени са
Коментари Харесай

Учени откриха антитела, които напълно защитават от COVID-19

Американската биофармацевтична компания " Соренто терапютикс " съобщи, че нейни учени са открили тип антитела, които напълно защитават човешките клетки от проникването на новия коронавирус и го извеждат от организма в рамките на четири дни, предадe ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8088
Хенри Джи, основател и президент на компанията,базирана в Сан Диего, Калифорния, съобщи новината пред тв канала " Фокс Нюз ".

Разкриха причина за развитие на тежка форма на COVID-19

Според него антитялото STI-1499 може " на 100% да потисне " коронавируса и може да започне да се прилага няколко месеца преди излизането на пазара на ваксина, която още не е създадена. " Искаме да подчертаем, че има метод на лечение. Има решение, което работи на 100%. Ако в тялото ви има антитяло с неутрализиращо действие, няма да ви се налага да спазвате дистанция ", каза Джи.

САЩ одобри нов антигенен тест за коронавирус с бързи резултати

Той твърди, че STI-1499 обгръща коронавируса и го изтласква от организма за четири дни без никакви странични ефекти, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8088  Ресторанти, питейни заведения и кафенета отварят в Гърция на 25 май Ресторанти, питейни заведения и кафенета отварят в Гърция на 25 май  Защо румънски милионер изиска да се самозарази с COVID-19? Защо румънски милионер изиска да се самозарази с COVID-19?  Може ли да идем на море макар COVID-19 и защо да сме деликатни? Може ли да идем на море макар COVID-19 и защо да сме деликатни?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР