Американски изследователи на свръхестествени явления от Паранормална изследователска група Централно

...
Американски изследователи на свръхестествени явления от Паранормална изследователска група Централно
Коментари Харесай

Американец разгледа снимки на починалия си дядо и се натъкна на невероятна мистерия с извънземно

Американски изследователи на свръхестествени явления от " Паранормална изследователска група Централно Охайо " получиха вчера невероятно писмо. Според подателя на това послание, дядо му наскоро починал. Прежлеждайки нещата на починалия му роднина, човекът изведнъж попаднал на много необичайна снимка.

Изключително нискокачественото черно-бяло изображение изобразява нещо като хуманоидно създание с голяма глава и големи тъмни очи, гледащи директно в обектива на камерата. Изведнъж човекът си спомнил как дядо му разказал в много далечно детство много мистериозна история за онези времена, когато той живял през 30-те години на миналия век в Аляска.

Той казал на внука си, че една нощ се отправил към езерото и видял в гората странен хуманоид: бледен, напълно гол, с непропорционално голяма глава с бездънни черни очи. Косата, носът, ушите, устата, зърната, пъпа и гениталиите не се виждали. Човекът извикал на непознатия и той се отдалечил. За щастие американецът имал евтина камера в него. Той преследвал създанието и успял да го снима веднъж. След това създанието изчезнало някъде.
Така че странната история на стареца се оказала вярна? Но кого е снимал той в гората? Експерти от " Паранормална изследователска група Централно Охайо " са убедени, че това е истинско извънземно, което е ръководило разузнаване в Аляска. Възможно е наблизо да е имало кораб самолет с неговите спътници.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР