Американският център за контрол и превенция на заболяванията съобщи снощи,

...
Американският център за контрол и превенция на заболяванията съобщи снощи,
Коментари Харесай

1 122 486 потвърдени случая на коронавирус и 65 735 починали в САЩ

Американският център за контрол и превенция на заболяванията съобщи снощи, че потвърдените случаи на новия коронавирус в САЩ са общо 1 122 486 или с 29 671 повече в сравнение с предишното му преброяване.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7088
Оттам добавиха, че броят на жертвите е нараснал с 1452 до 65 735 души, предаде Ройтерс.

Съобщените от центъра данни за случаите на Ковид-19, респираторното заболяване, причинявано от новия коронавирус, са към събота, 16 ч северноамериканско източно време. Направеното от него сравнение е на база данните му за предишния ден.

Данните на центъра не непременно отразяват случаите, съобщавани от отделните щати. Съобщените през уикенда данни са предварителни и ще бъдат осъвременени днес, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7088  Александър Вучич: Извънредното състояние в Сърбия ще бъде анулирано на 7 май Александър Вучич: Извънредното състояние в Сърбия ще бъде анулирано на 7 май  Виенското летище ще предлага проби за ковид, с цел да се избегне карантината Виенското летище ще предлага проби за ковид, с цел да се избегне карантината  Борис Джонсън: Лекарите се подготвяха за сюжет от вида Борис Джонсън: Лекарите се подготвяха за сюжет от вида " гибелта на Сталин "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР