Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ ще публикуват доклад за произхода на новия коронавирус

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че САЩ ще публикуват доклад за произхода на новия коронавирус, но не посочи конкретна дата, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7266
" Определено ще съобщим това в някакъв момент ", каза Тръмп пред журналисти в Белия дом и спомена, че не е разговарял с китайския президент Си Цзинпин.

Тръмп се съмнява в броя на жертвите от пандемията в Ухан

Тръмп първоначално похвали Китай за реакцията му срещу епидемията, но впоследствие обвини Пекин, че не е взел подходящи мерки в началния етап на заразата.

Припомняме, че президентът на САЩ изрази съмнения, че Китай умишлено е причинил пандемията от коронавируса Covid-19. Американският президент също така постави въпроса какви последици ще понесе Пекин, ако бъде доказано, че азиатската страна е „ съзнателно отговорна “.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7266  Висш немски специалист: Ще има втора и трета вълна на ковид Висш немски специалист: Ще има втора и трета вълна на ковид  Още 1700 свързани с ковид смъртни случая в старешки домове в щата Ню Йорк Още 1700 свързани с ковид смъртни случая в старешки домове в щата Ню Йорк  Броят на новозаразените с ковид в Сърбия е повишен леко, понижават смъртните случаи Броят на новозаразените с ковид в Сърбия е повишен леко, понижават смъртните случаи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР