Американският посланик Херо Мустафа направи виртуално обръщение към американските граждани

...
Американският посланик Херо Мустафа направи виртуално обръщение към американските граждани
Коментари Харесай

Херо Мустафа похвали ген. Мутафчийски и властта за борбата с коронавируса

Американският посланик Херо Мустафа направи виртуално обръщение към американските граждани на територията на България. В рамките на 32 минути тя говори за предприетите у нас мерки за справяне с коронавируса. И отговори на въпроси на гражданите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3278
По думите й властите у нас действат правилно. Похвали медицинските работници. И отбеляза доброто взаимодействие между отделните институции. Херо Мустафа открои работата на ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски и щаба, който той оглавява.

„ Знам, че ситуацията е безпрецедентна и трудна за всички. Това е глобално предизвикателство. САЩ и България са заедно в справянето с това предизвикателство “, коментира посланикът.

Наша сънародничка разкри как се справят САЩ с коронавируса

„ Вашата сигурност е най-важна цел за нас. Това е и моята първа задача като посланик в България “. обърна се тя към американците.

" Вярваме, че българското правителство приема ситуацията насериозно. Броят на заразените нараства, но не както в другите части на света ", отбеляза още Херо Мустафа.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3278  Кипър вкара нови по-строги ограничения и наложи комендантски час Кипър вкара нови по-строги ограничения и наложи комендантски час  Всички 85 проби за COVID-19 от Ямболска област са негативни Всички 85 проби за COVID-19 от Ямболска област са негативни  Британски боксьор посъветва по какъв начин да биеш вярно жена си по време на карантината и остана без лиценз Британски боксьор посъветва по какъв начин да биеш вярно жена си по време на карантината и остана без лиценз
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР