Американският актьор Джони Деп предостави пред съда доказателства, че не

Американският актьор Джони Деп предостави пред съда доказателства, че не ...

Джони Деп разкри цялата истина за побоя над Амбър Хърд.Американският актьор Джони Деп предостави пред съда доказателства, че не е пребил бившата си съпруга Амбър Хърд, пише TMZ.  Звездата е приложила документите към иска срещу британския таблоид The Sun.

Изданието публикува материал за скандала, избухнал между съпрузите на 21 май 2016 година, в който Деп първо хвърлил телефон по жена си, а след това я пребил. Тогава в медиите дори се появиха снимки на Хърд с насинено лице.Актьорът се позовава на очевидци, които в деня на предполагаемия конфликт са били в дома му. Един от свидетелите казва, че не е видял Хърд да има някакви синини. Следите по тялото й се появили едва шест дни след въпросния ден. Деп е представил и показанията на полицаите, посетили апартамента им по сигнал на 21 май. По думите им, актрисата казала, че между нея и съпругът й не се е случило нищо, а самата тя изглеждала напълно добре и без никакви травми по тялото.

Адвокатът на Амбър Хърд – Адам Уолдмън, казва, че е получил записи от камерите за видеонаблюдение, на които се вижда Хърд 4 дни след предполагаемия конфликт. Юристът отбелязва, че на кадрите не се вижда тя да има някакви синини или травми.  

Припомняме, че през декември 2018 г. моделката заяви, че след развода си с Деп се е сблъскала с множество заплахи за живота и кариерата си. Това я принудило няколко месеца да не излиза от дома си. Тогава тя отбеляза, че след като е обявила публично, че е жертва на домашно насилие, е изпитала върху себе си целия гняв, който може да изпита една жена, решила да засегне подобна тема.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg