Американски хирург, известен с участието си в риалити шоу за

...
Американски хирург, известен с участието си в риалити шоу за
Коментари Харесай

Хирург и любовницата му дрогирали и изнасилили над 1000 жени и запазили скъпи „спомени“ от това

Американски хирург, известен с участието си в риалити шоу за запознанства, и приятелката му са обвинени, че са дрогирали и нападнали сексуално две жени. Разследващия, обаче, вярват, че жертвите са стотици, съобщава „ Сън “.

Хирургът-ортопед Гран Робишо, на 38 години, и Чериса Лаура Райли, на 31, са нападнали две жени, с които се запознали в бар и в ресторант през 2016 година.

По думите на прокурорите от Ориндж Каунти, Калифорния, „ хиляди и хиляди “ видеоклипове с евентуални техни жертви са намерени в телефоните им. На тях се виждали жени, видимо под въздействието на наркотици и неспособни да дадат съгласието си за секс или да се съпротивляват. Те почти не отвръщали на посегателствата на двойката.

„ На базата на доказателствата, смятаме, че може да има още много неидентифицирани жертви “, заяви прокурор Тони Ракаукас.

„ Смятаме, че обвиняемите са използвали добрия си външен вид и чар, за да понижат вниманието на потенциалните си жертви “, добавя той.

Робушо се е появявал в риалити програмата „ Ритуали за онлайн срещи “. Двамата с приятелката му са обикаляли музикални и арт фестивали из цялата страна. Те работели в тандем като срещали жени по баровете, дрогирали ги или ги карали да пият големи количества алкохол, след това ги водели в апартамента си и ги изнасилвали.

„ Жените, които са се срещали с тях двамата, вероятно са изпитали фалшиво чувство на сигурност поради факта, че и двамата са чисти, спретнати, добре изглеждащи. Имаме склонност да се доверяваме ма лекарите, които са положили клетва да не нараняват. Втората обвиняема в качеството си на жена е имала ключова роля. Жена, твърдяща, че е негова приятелка, със сигурност е играела значителна роля за успокояването на жените, карайки ги да се чувстват комфортно и в безопасност “, обясни прокурорът.





Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР