Американските военни вече започнаха да прехвърлят бетонови заграждения към южната

...
Американските военни вече започнаха да прехвърлят бетонови заграждения към южната
Коментари Харесай

Тръмп обяви извънредна ситуация от национален мащаб, войски на Пентагона тръгват към границата с Мексико срещу мигрантите!

Американските военни вече започнаха да прехвърлят бетонови заграждения към южната граница на страната в съответствие с плановете за развръщането на подразделения в този район. Това обяви министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис, цитиран от световните информационни агенции.

По думите на шефа на отбранителното ведомство, детайлите на този процес, както и количеството на военните, задействани в операцията, засега се уточнява.

Мигрантите няма да минат! Стената, обявена от Тръмп, се извиси на границата между САЩ и Мексико (СНИМКИ)

" Няма да ви пуснат. Съществува определен ред на влизане в нашата страна ", заяви в ефира на Fox News министърът на вътрешната сигурност на САЩ Кирстен Нилсен, обръщайки се към мигрантите.

Към границата на САЩ по територията на Мексико се насочва керван с хиляди бежанци от Централна Америка. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че сред тях има престъпници и неизвестни жители от Близкия Изток и предупреди граничарите и военните, че това е извънредна ситуация от национален мащаб.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР