Американската полиция издирва трима мъже и една жена за обира

...
Американската полиция издирва трима мъже и една жена за обира
Коментари Харесай

Обир като на кино в Лос Анджелис

Американската полиция издирва трима мъже и една жена за обира в магазин за бижута в луксозен хотел в Лос Анджелис. Кражбата е станала посред бял ден, леко е пострадал собственикът на магазина. Не се съобщава какво точно са откраднали извършителите.
Хотел " Милениъм Балтимор " няколко пъти е бил домакин на церемониите по раздаване на наградите " Оскар ". Приемал е няколко американски президенти и звезди от изкуството.


Сега влиза в новините с удара срещу бижутериен магазин, разположен между балните зали на основния етаж на хотела. Около три часа следобед в петък четирима нахлуват в него, разбиват с чук витрините със стоката, използват и лютив спрей. После бягат със сребрист " Лексус ".
На очевидците не е минавало през ум, че в такова престижно място ще станат свидетели на кървава сцена.
" Виждате, полицията е още тук. Мога да кажа, че стана много бързо. Собственикът е леко ранен. От десет години съм тук, досега не сме имали такъв инцидент ", каза директорът на охраната Стюарт Хоу.
Криминалистите часове наред са работили по събиране на отпечатъци и улики. В хотела има и много камери, които ще са полезни на следствието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР