Американската компания Пфайзър и нейният партньор в създаването на ваксината

...
Американската компания Пфайзър и нейният партньор в създаването на ваксината
Коментари Харесай

Пфайзър поиска регистрация на ваксината си в САЩ

Американската компания Пфайзър и нейният партньор в създаването на ваксината срещу коронавирусната инфекция – германската фирма БиоЕнТех са подали заявление за регистрация на техния препарат в САЩ.

От концерните са съобщили, че са депозирали съответните документи във Федералната агенция за храните и лекарствата.

" Подаването на заявленията е важна крачка към това нашата ваксина да стане достъпна за милиони хора в САЩ в тези тежки времена ", се е посочвало в официалното съобщение на двете фирми.

" Ние предприехме подобни стъпки и депозирахме документи и в съответните органи на Европейския съюз и Великобритания ", се е допълвало в комюникето.

По-рано двете фирми са обявили, че тяхната разработка има много висок процент на ефективност – 95, припомни Би Би Си.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15401  Почти събрани са средствата за закупуване на шоков фризер за кръвна плазма в Пловдив Почти събрани са средствата за закупуване на шоков фризер за кръвна плазма в Пловдив  И певицата Прея хвана COVID-19 И певицата Прея хвана COVID-19  Кметът на Бургас желае спомагателни средства за закупуване на здравна инсталация, защитни дрехи и защитни средства за лечебните заведения Кметът на Бургас желае спомагателни средства за закупуване на здравна инсталация, защитни дрехи и защитни средства за лечебните заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР