Актуализацията влиза в сила от 1 май. Замразяването на заплатите

...
Актуализацията влиза в сила от 1 май. Замразяването на заплатите
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Депутатските заплати не трябва да се замразяват

Актуализацията влиза в сила от 1 май. Замразяването на заплатите на народните представители в момента не би било добър ход, защото има заплати които са базирани на по-висока тримесечна ставка. Това каза пред БТВ председателят на парламента Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3842
Според мен не трябва да се замразяват заплатите, а да се процедира както в ние в ПГ на ГЕРБ – 1/3 от заплатите да се даряват по регионите, където са избрани народните представители, добави тя.

Парламентът с извънредни заседания утре и в понеделник

Редно е народните представител да даряват средства за различни каузи. Мисля, че това е по-работещият вариант. Очаква се намаляване на заплатите в следващите месеци и замразяването им в момента означава, че те ще останат на по-високо ниво. Не може популизъм по време на криза. Нека всеки да даде част от своите средства, заяви Караянчева.

Тя уточни, че средствата за тестовете на депутати от ГЕРБ за новия коронавирус, ще бъдат дадени от партията като дарение на болницата, в която са направени.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3842  Еманюел Макрон: Сърбия може да разчита на Франция Еманюел Макрон: Сърбия може да разчита на Франция  Пиенето на мощен алкохол усилва риска от болест с ковид Пиенето на мощен алкохол усилва риска от болест с ковид  Лечение на ковид с кръвна плазма от оздравели пациенти ще се ползва В Турция Лечение на ковид с кръвна плазма от оздравели пациенти ще се ползва В Турция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР