Актрисата Мирослава Карпович, която стана популярна благодарение на руския телевизионния

Актрисата Мирослава Карпович, която стана популярна благодарение на руския телевизионния ...

Без срам! Маша от "Дъщерите на татко" показа гола йога, феновете ѝ се стреснаха от видяното.Актрисата Мирослава Карпович, която стана популярна благодарение на руския телевизионния сериал "Дъщерите на татко", качи доста откровена снимка. Тя сподели черно-бели снимки, на които е гола от кръста на горе, а надолу е по панталони. Мирослава посочи, че е ходила на йога и побърза да демонстрира позите, които е научила.


И въпреки че това не са първите й откровени снимки, като цяло Мирослава рядко качва разголени фотоси. Затова феновете й бяха изненадани. Част от почитателите й дори бяха особено загрижени за това, че актрисата е твърде слаба и ребрата й ясно се виждат. По-рано в едно от интервютата си момичето каза, че не прави нищо специално, за да бъде във формата: „Изобщо не подкрепям диетите. Просто работя много, не спя много“, написа тя.


"Много слаба... Имаш нужда спешно да се храниш", пише tadashimi.san.

"Толкова си слаба. Какво ядеш?", пита _.anro._.

Въпреки това, не всички фенове реагираха положително на такива "голи експерименти". Сред почитателите, които се надяваха да разберат нещо повече за новия сезон на „Дъщерите на татко”, имаше недоволни. Някои не разбират защо снимките са топлес и я питат нужно ли е да е без сутиен и тениска, за да практикува йога.
 


 

Източник: blitz.bg