Ако кризата с коронавируса удари всички страни, то последствията ще

...
Ако кризата с коронавируса удари всички страни, то последствията ще
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Планът за възстановяване от пандемията е уникален за ЕК

Ако кризата с коронавируса удари всички страни, то последствията ще бъдат много асиметрични. Идеята е да се направи нещо, за да не се увеличат различията между страните.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8779
Това коментира Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в предаването “Плюс Минус” по темата как ЕС ще преодолява последствията от пандемията.

Вижте какво означава, ако стигне България до това да вземе пари от ЕЦБ

По думите му темата с новите данъци се обсъжда много отдавна.

Говори се за данъци върху цифровите фирми, големите цифрови компании, които са основно американски, не плащат данъци. Това не е справедливо, каза Калфин.

Той даде пример и с данъка за въглеродните емисии. Това е данък, който е безсмислено да се въвежда отделно на национално равнище, каза Калфин.

България получава много пари от ЕС. Това е хубавата новина. Лошата е, че ги получава, защото икономиката й не е добра, посочи той.

Трябва да има видима промяна. България трябва да изглежда по-различен начин. важното е да помислил как може тези пари да ни помогнат след 5 години страната да изгледжа по-различен.

Планът за възстановяване от пандемията е уникален за ЕК. Това не е фонд сам по себе си, това е допълнение към бюджета, заяви Калфин.

Той заяви, че е оптимист за Европа.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8779  Броят на инфектираните с ковид в Индия надвиши този във Франция Броят на инфектираните с ковид в Индия надвиши този във Франция  Депутат в Скопие пося COVID-19 Депутат в Скопие пося COVID-19  Събират дарения за сина на доктор Илияна Иванова, умряла от COVID-19 Събират дарения за сина на доктор Илияна Иванова, умряла от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР