Аз никога не съм се занимавал с микрочипове, това е

...
Аз никога не съм се занимавал с микрочипове, това е
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Никога не съм се занимавал с микрочипове

Аз никога не съм се занимавал с микрочипове, това е казал Бил Гейтс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8930
Американският милиардер пред списанието " Бизнес инсайдър " е опровергал циркулиращи спекулации, че той е разработвал ваксина срещу коронавирусната инфекция с вградени в нея микрочипове, с която е искал да подчини хората по света.

" Отричането на конспиративни теории е много тежка задача. Заради това ще ви кажа директно. Аз никога не съм се занимавал с микрочипове и някакви планове за световно господство. Такива " твърдения " имат една много тежка последица. Те подкопават усилията на света за разработване на ваксини, както срещу COVID-19, така и срещу други тежки заболявания ", е посочил още той.

Бил Гейтс: Ваксините са важни

" Светът трябва да бъде единен в борбата срещу предизвикателствата и създаването на препарат за имунизация срещу COVID-19 е приоритет за много хора, фирми и други организации, и държави. Тази ваксина трябва да ефективна и безопасна и след като започне масовото ѝ производство да я разпространим в световен мащаб. Изобщо не е задължително богатите държава да са първите, които да получат тази ваксина ", е заявил Гейтс.

Пет лъжи за коронавируса

Както вече писахме, фондацита на Бил Гейтс и неговата съпруга Мелинда е дарила 1,6 милиарда щатски долара от общо 8,8-те милиарда, преведени на Световният алианс за ваксини и имунизации (GAVI).

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8930  Доц. Кунчев: Няма съображение за налагане на карантина в Сърница Доц. Кунчев: Няма съображение за налагане на карантина в Сърница  Лекарствата за високо кръвно може да защищават от тежка форма на COVID-19 Лекарствата за високо кръвно може да защищават от тежка форма на COVID-19  Хаос с данните за болните от COVID-19 поради часовете и лечебните заведения Хаос с данните за болните от COVID-19 поради часовете и лечебните заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР