Адвокатът на певеца и продуцент Ар Кели нарече документалната поредица

...
Адвокатът на певеца и продуцент Ар Кели нарече документалната поредица
Коментари Харесай

Порно скандалът с певеца Ар Кели се разгаря!

Адвокатът на певеца и продуцент Ар Кели нарече документалната поредица за него " печалбарска " и каза, че обвиненията в сексуално насилие са " напълно изфабрикувани ", предадоха световните информационни агенции.
В 6-часовия документален филм " Да оцелееш от Ар Кели ", който беше излъчен миналата седмица от американската кабелна телевизия " Лайфтайм ", редица жени обвиняват Ар Кели в сексуални провинения, включително и с непълнолетни.
Стив Гринбърг, адвокат на Ар Кели, каза, че няма доказателства в подкрепа на обвиненията от документалния филм. Той го нарече " печалбарско творение, пълно с лъжи, пълно с грешки ".
Интервюираните за документалния филм жени описват сексуално, психическо и физическо насилие, упражнявано от Ар Кели. Интервюирани са и някои от бившите му мениджъри и продуценти.
" Жените казват разни неща, което разбира се е тяхно право, но няма доказателства това да се е случило - каза адвокат Гринберг. - Шоуто е напълно изфабрикувано, то е измама. Събираме доказателства за това ".
" Разказаните от жените истории говорят сами за себе си " - каза представител на " Лайфтайм ".
Серията предизвика много голям интерес. Премиерата на 3 януари е привлякла 1,9 милиона зрители - най-големия брой за телевизията от две години.
След като беше излъчен документалният филм, Лейди Гага изтегли записания с Ар Кели дует от стрийминг услугите и се зарече никога повече да не работи с него.
През 2008 г. Ар Кели е съден и оправдан по обвинения в детска порнография. Ар Кели, нееднократно отрече отправените му обвинения, в това число и тези в новия документален филм.
Най-известният хит на Ар Кели е " I Believe I Can Fly ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР