Австрийското правителство обяви днес, че ще започне да облекчава стриктните

...
Австрийското правителство обяви днес, че ще започне да облекчава стриктните
Коментари Харесай

Австрия ще започне да облекчава карантинните мерки от следващата седмица

Австрийското правителство обяви днес, че ще започне да облекчава стриктните мерки за ограничаване на заразата с коронавирус след Великден, предадоха БТА и ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4348
Канцлерът Себастиан Курц каза на пресконференция, че малките търговски обекти, магазините за строителни материали и за градинарство ще имат право да отворят отново врати от 14 април, ако спазват стриктни хигиенни стандарти.

" Нашата цел е поетапно връщане към работа ", заяви Курц, цитиран от Франс прес. Той призова хората да спазват възможно най-стриктна дисциплина.

След малките търговски обекти се очаква в началото на следващия месец да бъдат отворени всички останали магазини, в средата на май да заработят отново ресторантите.

Забраната за масови обществени прояви ще остане в сила поне до края на юни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4348  Тийнейджъри хванати в нарушаване на противоепидемичните ограничения Тийнейджъри хванати в нарушаване на противоепидемичните ограничения  ГЕРБ – Дупница подари средства на Общинската болница в града ГЕРБ – Дупница подари средства на Общинската болница в града  Извънредно състояние в Токио и още шест префектури в Япония поради ковид Извънредно състояние в Токио и още шест префектури в Япония поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР