Австрийското правителство забрани купоните в зимните курортни в страната с

...
Австрийското правителство забрани купоните в зимните курортни в страната с
Коментари Харесай

Австрия забранява купоните в зимните курорти

Австрийското правителство забрани купоните в зимните курортни в страната с цел да бъде ограничено разпространението на COVID-19 и да се осигури безопасна среда за развие на туризма, пише ДПА, цитиран от БТА.

Припомняме, че все повече европейски държави издават предупреждения за пътуване не само до Виена, но и до алпийските райони на Австрия заради нарастващия брой заразени.

Канцлерът Себастиан Курц уточни, че през зимния сезон туристите ще могат единствено да карат ски, да се хранят в ресторантите и да присъстват на културни събития.

" Посещението на парти в края на деня обаче няма да е възможно ", добави той, визирайки купоните, които започват в много курорти след затварянето на ски пистите.

Баровете на открито и закрито пък ще могат да сервират храна и напитки само на седящи гости. Освен това ресторантите и баровете в австрийските планински райони ще затварят в 22 ч.

Туризмът и развлекателната индустрия формират 15 % от брутния вътрешен продукт на Австрия.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12509  Медицинска сестра и лекарка са измежду новозаразените с ковид в Ямболска област Медицинска сестра и лекарка са измежду новозаразените с ковид в Ямболска област  Европейска организация показва Европейска организация показва " огромно безпокойствие " поради ковид в седем страни от Европейски Съюз, измежду които и България  Епидемията от COVID-19 във Финландия набира скорост Епидемията от COVID-19 във Финландия набира скорост
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР