Австралия съобщи за рекорден брой заразени с новия коронавирус за

...
Австралия съобщи за рекорден брой заразени с новия коронавирус за
Коментари Харесай

Нов рекорд на заразени с коронавируса за денонощие в австралийския щат Виктория

Австралия съобщи за рекорден брой заразени с новия коронавирус за денонощие - 723 души - при това само в щата Виктория, предаде Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10967
Този рекорд е свързан по-специално с разпространението на вируса в старческите домове. Заради заразата от няколко седмици квартали на Мелбърн - централен град на щата - са в изолация.

Австралия изпрати войници и спешни медицински екипи в старчески домове заради COVID-19

Само във Виктория за последното денонощие има нови 13 смъртни случая, свързани със заразата.

Щатът Нов Южен Уелс пък съобщава за 18 нови случая на зараза, а в Куинсленд има 3 нови случая. В Сидни са затворени училищата, а в страната нарастват опасенията, че може да се стигне до втора вълна на мащабна епидемия.

В Австралия има 16 000 случая на зараза от началото на глобалната пандемия и 189 смъртни случая досега.

Нов рекорд по случаи на COVID-19 за австралийския щат Виктория

Случаите на зараза от средата на юни насам бележат нов ръст в Мелбърн, след като страната в продължение на седмици успяваше да овладее епидемията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10967  От 1 август Румъния стяга ограниченията против COVID-19 От 1 август Румъния стяга ограниченията против COVID-19  В бедняшките квартали на Мумбай над половината от жителите са били инфектирани с COVID-19? В бедняшките квартали на Мумбай над половината от жителите са били инфектирани с COVID-19?  Броят на инфектираните с ковид в Перу е към този момент над 400 хиляди Броят на инфектираните с ковид в Перу е към този момент над 400 хиляди
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР