Австралийските власти ще изплатят финансова помощ от 1500 австралийски долара

...
Австралийските власти ще изплатят финансова помощ от 1500 австралийски долара
Коментари Харесай

Изплащат по 1500 австралийски долара на карантинираните работещи хора в щата Виктория

Австралийските власти ще изплатят финансова помощ от 1500 австралийски долара (близо 1070 американски долара) на всеки работещ жител на щата Виктория, който е карантиниран заради разпространението на коронавируса. Това заяви днес на пресконференция австралийският премиер Скот Морисън, предаде БТА, цитирайки ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11105
" Ще предоставим помощи (на жителите на щата) във вид на социални плащания в размер на 1500 австралийски долара наред със субсидиите ДжобКипър (програмата за финансова помощ за предприятия, пострадали от пандемията - бел. ред.) ", заяви премиерът, цитиран от телевизия " 9 Нюз ".

Австралийският щат Виктория обяви бедствено положение и въведе полицейски час

Морисън поясни, че работещите граждани, които са под карантина, " ще могат да разчитат на финансови помощи в продължение на целия двуседмичен срок на самоизолацията ". Освен това той излезе с призив за създаване на система за финансово подпомагане на населението по време на извънредни ситуации, от която да могат да се възползват всички австралийци независимо от професията и от това дали работят.

В момента общият брой на заразените с коронавирус в страната достига 18 318 души, а починалите от заразата са 221. В болница се намират 408 заразени, а други 6751 са на амбулаторно лечение. Излекуваните от COVID-19 в страната са общо 10 420 души, а броят на изследваните за коронавирус достига 4,3 милиона души.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11105  Дават по 1500 $ на карантинирани работещи в Австралия Дават по 1500 $ на карантинирани работещи в Австралия  СЗО: По-малко от 10% от популацията по света е прекарало COVID-19 СЗО: По-малко от 10% от популацията по света е прекарало COVID-19  Носенето на маски навън към този момент е наложително в половин Румъния Носенето на маски навън към този момент е наложително в половин Румъния
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР