Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства и на едноименното

...
Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства и на едноименното
Коментари Харесай

Абу Даби се изолира за една седмица заради коронавируса

Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства и на едноименното емирство, реши вчера да се изолира за една седмица, за да се пребори с пандемията от новия коронавирус, съобщи Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8751
От вторник никой няма да бъде допускан в Абу Даби без специално разрешително, обявиха властите.

" От 2 юни е наложена забрана за влизане и излизане от емирството ", съобщи в Туитър службата за медиите на Абу Даби. Жителите на емирството ще бъдат оторизирани да се движат свободно в своите райони между 6 и 22 часа, се добавя в съобщението.

Дубай отваря обществените паркове и плажове

Търговските центрове, ресторантите и плажовете на хотелите имат разрешение да започнат работа от днес, като използват 40 процента от капацитета си. Дейностите на открито като конна езда, крикет, колоездене, голф и ветроходство също вече са разрешени.

Властите не уточниха причините за това решение, нито оповестиха броя на заразените и починали от Ковид-19 в Абу Даби, отбелязва агенцията.

Обединените арабски емирства досега са регистрирали над 34 хиляди случаи на заразяване и 264 починали.

В началото на седмицата съседното емирство Дубай реши да вдигне ограниченията, наложени на търговските предприятия и да съкрати продължителността на полицейския час, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8751  Броят на доказаните случаи на ковид в Бразилия надвиши половин милион Броят на доказаните случаи на ковид в Бразилия надвиши половин милион  Малта отваря още веднъж летището си на 1 юли Малта отваря още веднъж летището си на 1 юли  Нови 355 инфектирани с ковид и 75 смъртни случая регистрира Италия Нови 355 инфектирани с ковид и 75 смъртни случая регистрира Италия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР