А1 вече предлага двата най-нови флагмана от продуктовата гама на

...
А1 вече предлага двата най-нови флагмана от продуктовата гама на
Коментари Харесай

А1 стартира продажби на Huawei Mate 20 и Huawei Mate 20 Pro

А1 вече предлага двата най-нови флагмана от продуктовата гама на Huawei – Mate 20 и Mate 20 Pro. Клиентите могат да закупят смартфоните от търговската мрежа на телекома срещу 58,50 лева на месец или 1 279,99 лева в брой за Huawei Mate 20 Pro и 39,99 лева на месец или 869,99 лева в брой за Huawei Mate 20. Цените са валидни с мобилен план A1 One Unlimited 5XL.

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro е изработен от 3D стъкло с плавни извивки, гладко преливащи в цялостния дизайн, и разполага с 6.39-инчов 2K+OLED дисплей. Моделът може да се похвали със 7-нанометров мобилен чипсет Kirin 980 с изкуствен интелект, който значително повишава скоростта и енергийната ефективност на телефона. Mate 20 Pro предлага 6 GB оперативна памет и 128 GB памет за съхранение.

Смартфонът притежава IP68 сертификат за прахо- и водоустойчивост. Моделът се предлага в три цвята – черно, здрач и среднощно синьо. Батерията на устройството е с капацитет от 4 200 mAh и осигурява интелигентно управление на захранването чрез изкуствен интелект.

Благодарение на функцията 40 W5 Huawei SuperCharge устройството може да се зареди до 70% в рамките на 30 минути. Mate 20 Pro разполага с три технологии на зареждане – с кабел, безжично и безжично обърнато, като последната позволява безжично зареждане на други устройства.

Huawei Mate 20 Pro идва с нова тройна Leica камера, управлявана с помощта на изкуствен интелект. Устройството разполага с 40-мегапикселовата RGB камера, която заснема детайли в ежедневните снимки, телеобектив с 8-мегапикселов сензор за фокус върху далечни кадри и с изцяло нова 20-мегапикселова ултра широкоъгълна камера за пейзажни и макро снимки от разстояние 2.5 см. Селфи камерата на Mate 20 Pro пък е 24-мегапикселова.

Флагманът позволява отключване на екрана с 3D лицево разпознаване с помощта на дълбочинна сензорна камера, която разпознава 30 000 точки на лицето. По този начин телефонът се отключва за половин секунда. Устройството може да се отключи и с вграден в екрана сензор за пръстов отпечатък.

Huawei Mate 20

Huawei Mate 20 комбинира тройна Leica камера с една светкавица. Начинът, по-който смартфонът е изработен, създава гладък и топъл контраст на стъкления гръб и го прави удобен и надежден за държане. Mate 20 идва с 6.53-инчов LCD FHD+ Display и се предлага в същите три цвята както и Mate 20 Pro – черно, здрач и среднощно синьо. Телефонът предлага 4 GB оперативна памет и 128 GB памет за съхранение.

Батерията на Mate 20 е с капацитет 4 000 mAh и също има интелигентно управление на захранването. Mate 20 притежава и Huawei SuperCharge функцията за бързо зареждане със сертификат за безопасност на TÜV. При него батерията на устройството може да се зареди до 58% само в рамките на 30 минути.

Камерата и тук е тройна – 12-мегапикселовата RGB камера за по-ясни детайли в ежедневните снимки, телеобектив с 8-мегапикселов сензор с фокус върху далечните кадри и изцяло нова 16-мегапикселова ултра широкоъгълна камера за пейзажни и макро снимки. Селфи камерата на Mate 20 разполага с впечатляващите 24 мегапиксела като при Pro варианта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР