104-годишна обитателка на старчески дом във Великобритания изпълни още едно

...
104-годишна обитателка на старчески дом във Великобритания изпълни още едно
Коментари Харесай

Странното желание на една 104-годишна баба

104-годишна обитателка на старешки дом във Англия извърши още едно свое предпочитание, откакто беше задържана от полицията.
Ан Броукънброу, която в никакъв случай през живота си не е имала допир със чиновниците на реда , леко се усмихваше, до момента в който двама полицейски чиновници й слагаха белезниците.
Арестът е част от благотворителна самодейност, в която жителите на старческия дом в Бристол пишат желанията си, които биха желали да им бъдат изпълнени, осведоми БГНЕС.
Ан е написала: „ Моето предпочитание е да бъда задържана. На 104 години съм и в никакъв случай не съм нарушавала закона “.
Ан Броукънброу, която страда от лека форма на деменция, беше арестувана с белезници от двама служители на реда и отведена в патрулен автомобил.
След това тя споделила: „ Имах прелестен ден, беше забавно. Нещо, което в никакъв случай не ми се е случвало. Когато ми сложиха белезниците, бях доста щастлива. Дали се усещах като нарушител? Е, това прекарване ме накара да бъда доста по-внимателна за това, което върша и приказвам. Но служителите на реда са страхотни “.
В страницата си във Facebbok, старческият дом разказа деня на Ан като „ магичен “. „ Желанието на Ан да бъде задържана на значимата възраст 104 години за това, че е добър жител! Това е нещо, което тя постоянно е желала да преживее! “.
Ан живее в дома от 10 месеца и постоянно при нея идва правнучката й Саша.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР