104 031 долара даде пожелал анонимност колекционер за ръкавицата на

...
104 031 долара даде пожелал анонимност колекционер за ръкавицата на
Коментари Харесай

100 бона за ръкавицата на Джако

104 031 $ даде поискал анонимност колекционер за ръкавицата на Джако. Прочутият бял аксесоар на поп краля е бил разигран на търг в Тексас, макар пандемията, оповестява The Sun.  Новият притежател на толкоз значимия подробност от визията на великия музикант се е сдобил и с писмото, което потвърждава, че ръкавицата е била подарена на  УНИЦЕФ през 1998 година.

Джако се появява за пръв път на концерт с бялата си ръкавица през 1983-а - той я носи на дясната си ръка. Когато през 1999-а го питат за какво ръкавицата е една, поп кралят дава отговор: „ Защото с една е по-яко, в сравнение с с две ”.

През 1984-а Майкъл Джексън подарява ръкавицата на художника Пол Бедард, който рисува по поръчка на музиканта доста платна, някои от които през днешния ден са приети за творби на изкуството.

Вещи на Майкъл Джексън от време на време се появяват на аукциони. Негово сако беше изхарчено за 298 000 $  при наддаване на събитие, проведено от Julien`s аuctions. Той го е обличал на първото си турне през 1987-1989-а, а след финала му се е разписал върху плата на дрехата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР