103-я рожден ден на Гена Серкьова отпразнува БЛИЦ заедно със

...
103-я рожден ден на Гена Серкьова отпразнува БЛИЦ заедно със
Коментари Харесай

103-годишната баба Гена разкри пред камерата на БЛИЦ TV тайната на дълголетието си

103-я рожден ден на Гена Серкьова отпразнува БЛИЦ дружно със столетницата, родственици, близки и другари. Баба Гена от село карловското село Каравелово посрещна в дома си през днешния ден десетки посетители, които я отрупаха с цветя и дарове.



Възрастната жена има две деца, трима внуци, четирима правнуци. Радостта й е пра пра внучката Ивон. Когато 4-годишното дете не отиде дружно с майка си на посетители, баба Гена пита все за нея. За столетницата се грижи снаха й Пепа, а през днешния ден обичаната й комшийка Мария Нешева и подари погача-ръчно омесена от нея, и със 103 части, колкото са годините на Гена.



Три торти получи столетовката, както и приветствени адреси и дарове от кмета на общината доктор Емил Кабаиванов и от управника на селото Славка Червенкова. Отец Рафаил също дойде, с цел да благослови на-възрастната жителка на община Карлово. Снахата на баба Гена описа, че свекърва й от 4 години е неподвижна, защото счупила тазобедрена кост. Иначе до 99-та година плевила градината и копаела доматите.

Каква е тайната на дълголетието на баба Гена, какво обича да си похапва и в никакъв случай не е консумирала четете на Zdrave.to

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР