1024x768 Normal 0 21 false false false От 6 април

...
1024x768 Normal 0 21 false false false От 6 април
Коментари Харесай

Кои са трите представители на серията Huawei P40, които ще се продават в България

1024x768 Normal 0 21 false false false

От 6 април на българския пазар ще се продават 3 нови модела, представители на обичайно свързваната с мобилна снимка и авангарден дизайн серия P на Huawei – Huawei P40 Pro, Huawei P40 lite, и Huawei P40 lite E. Те покриват надлежно високия, междинния и най-достъпния клас модерни смарт телефони. Основна част от тактиката на компанията е да демократизира високите технологии, като ги прави все по-усъвършенствани и в същото време все по-достъпни за всеки. Това се показва както във внедряването на фотографска и видеографска мощ и функционалност, до неотдавна налични единствено при високия клас фотоапарати, по този начин и в създаването на модели, които оферират най-модерните функционалности в стилни устройства с атрактивен дизайн и още по-атрактивни цени.

Huawei P40 Pro

Първото, което ще забележите в него, е кристално ясният екран, закривен и към четирите страни на корпуса, с ергономично заоблени ъгли. Той поддържа периодичност на освежаване до 90Hz, което е една от аргументите всичко, което виждате на него, да наподобява толкоз естествено, даже и най-сложните игри. При потреблението му за диалози, ще забележите, че и звукът идва от него, и чувате приятелите си оптимално като онлайн. Дизайнът се добавя от стилните корпуси в цветове Silver Frost, Ice White и Black, и мощно изразеният фотографски блок на гърба, който сплотява всички камери – UltraVision съществена камера, обособена кино камера, телефото камера и датчик за дълбочина. Снимките и видеото при ниска осветеност към този момент са запазена марка на серията, а тук те са на още по-високо равнище с помощта на физически най-големият датчик в мобилната промишленост и цветния филтър RYYB, който пропуща още повече светлина към него. Камерата реализира ISO 51200 при ниска осветеност и Ultra-Slow motion видео до 7680fps.

Селфи камерата е двойна, също със датчик за дълбочина, за автопортрети с натурален боке резултат. С нея към този момент можете да снимате и 4К видео селфита.

Мощната камера изисква също толкоз мощна съществена хардуерна платформа и тук тя е в лицето на най-новия чипсет Kirin 990 5G, както и Mali-G76 графиката. Платформата обезпечава високата продуктивност, нужна за гладката работа на някои доста атрактивни екстри, основани на изкуствен интелект, като автоматизирано правене на няколко фрагмента в серия и предложение на най-хубавите от тях, изчистване на инцидентно навлезли обекти по краищата на фрагмента, доближаване на звука дружно с доближаване на картината, при зуумване във видео режим и други. Благодарение на нея се усъвършенства и разхода на сила и се удължава още повече живота на батерията от 4200mAh, която се зарежда супер бързо с 40W зарядно, включено в комплекта, и поддържа и 27W безжично зареждане.



На българския пазар P40 Pro ще се продава от 6 април до 30 юни в комплект с Huawei Watch GT 2 и 50GB в допълнение гратис пространство за предпазване в Huawei Cloud за период от 12 месеца. Количествата на комплекта са лимитирани.

Huawei P40 lite

Huawei P40 lite сграбчва първо с атрактивните си цветове – Crush Green, Sakura Pink и Midnight Black, 3D извити ъгли, биометричен датчик за отключване в профил, Punch View екран и фотографски квадратен блок на гърба, в който се обитава неговата четворна камера – 48MP съществена, 8MP широкоъгълна, 2MP макро камера и 2MP боке камера. Моделът прави висококачествени фотоси, в това число при ниска осветеност, с поддръжката на HDR+, и употребява технологии с изкуствен интелект за видеоредактиране, както и за някои занимателни функционалности като моделиране на тялото – можете да се извършите по-фини или по-закръглени на фотосите. Благодарение на актуализирана технология за сегментация на изображението, ще се радвате и на супер нощни селфита с резолюция 16MP. Високите технологии, употребявани в този ценово наличен модел, се допълват от 4200mAh батерия и 40W бързо зареждане – смарт телефонът се зарежда от 0 до 70% единствено за 30 минути. Цялостната му висока продуктивност се дължи на 8-ядрения Kirin 810, създаден по 7nm технология, 6GB RAM, 128 GB ROM и GPU Turbo 3.0. В момента със закупуването му получавате и 15GB в допълнение пространство за предпазване в Huawei Cloud за период от 12 месеца.



Huawei P40 lite E

Huawei P40 lite E също се отличава със пресен, съвременен дизайн в Aurora Blue и Midnight Black. Той е най-достъпният представител на серията P40, само че за цена под 300 лв. при свободна продажба предлага екстри от много по-висок клас – лицево различаване за отключване, тройна съществена камера с изкуствен интелект и Super Night Photo режим, боке резултат, Slow motion видео на 480fps, както и портретни HDR функционалности на предната камера, с 3D осветление на лицето. Идва също с мощна батерия с потенциал 4000mAh. У нас ще се продава в настройка 4GB RAM, 64GB ROM и 15GB в допълнение място за предпазване в Huawei Cloud за период от 12 месеца.

И трите модела от серията P40 са основани на Android и съответната версия на познатия фирмен интерфейс EMUI, не поддържат Гугъл Play и идват със личния магазин за приложения Huawei AppGallery, посредством който по комфортен метод ще намерите нужните ви световни и местни приложения. У нас Huawei предлага и специфичната услуга Huawei VIP Service за безпрепятствено прекосяване от остарелия към новия ви телефон.

Продажбите стартират от 6 април в онлайн каналите и в определени магазини на Теленор, А1, Технополис, Техномаркет, и сътрудници на Polycomp като Техмарт, Plesio, Ozone, Ardes, Laptop.bg и други. Мобилните оператори ще ги оферират със свои абонаментни стратегии, а целесъобразните крайноклиентски цени на свободна продажба са надлежно 1999 лв. за комплекта Huawei P40 Pro + Huawei Watch GT 2 + 50 GB Huawei Cloud, 599 лв. за Huawei P40 lite + 15 GB Huawei Cloud, и 299 лв. за P40 lite E + 15 GB Huawei Cloud.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР