102-годишна жена от Италия беше изписана едва няколко дни след

...
102-годишна жена от Италия беше изписана едва няколко дни след
Коментари Харесай

102-годишна италианка пребори коронавируса

102-годишна жена от Италия беше изписана едвам няколко дни откакто е била призната за лекуване поради ковид и лека сърдечна непълнота, оповестява вестник " Кориере каузи сера ".
Щастливката се споделя Италика Грондона, само че всички й викат на галено Баба Лина. Тя се е лекувала в болничното заведение Сан Мартино в Генуа.
" Тя имаше няколко леки признаци на COVID-19, само че въпреки всичко й направихме тест и той излезе позитивен. В последна сметка помощта от нас не беше огромна и тя се възвърне съвсем напълно сама ", споделя доктор Вера Сибалди.
Лекарите били толкоз впечатлени от бързото възобновяване на Баба Лина, че й измислили нов прякор.
" Нарекохме я " Безсмъртната планинарка ", показват от болничното заведение.

Заради възрастта й лекарите сметнали, че е прекомерно евентуално Баба Лина да е оживяла и по време на Испанския грип през 1918, който убива 50 млн. души в целия свят.
Племенникът й Ренато Вила Грондона споделил, че методът на живот на Баба Лина може би изиграл основна роля в способността й да победи вируса. Той споделя, че вуйна му обича танците и музиката, като един от обичаните й реализатори е Фреди Меркюри.
" Не знам каква тъкмо е нейната загадка, само че знам сигурно, че тя е свободна и самостоятелна жена ", показва в умозаключение той.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 30 март
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 30 март  
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР