1001 рози получи на премиерата на Цигулар на покрива в

...
1001 рози получи на премиерата на Цигулар на покрива в
Коментари Харесай

1001 червени рози на премиерата на „Цигулар на покрива” в Музикалния театър

1001 рози получи на премиерата на „ Цигулар на покрива ” в Музикалния спектакъл 28-годишната Ивана Пъдпъдъкова. Тя е балерина в трупата на театъра от осем години, взе участие във всички негови спектакли, както и в мюзикъла „ Цигулар на покрива ”. В края на един от премиерните спектакли по време на възторжените аплаузи на публиката един от солистите на театъра - Богомил Спиров - разгласи пред публиката, че неговия другар Никола Николов желае да направи специфичен жест към Ивана от трупата на театъра. Момичето трябваше да излезе начело. Тогава на сцената се качи приятелят й и коленичи пред нея с роза в ръка. След малко сцената беше отрупана с червени рози. Тяхната численост – тъкмо 1001 рози – беше оповестена от шефа на Музикалния спектакъл Марияна Арсенсова.
Публиката, разчувствана от премиерата на „ Цигулар на покрива ”, стана очевидец и на този специфичен миг за Ивана и Никола.

„ Наистина беше ужасно благ жест. Никой в никакъв случай не е правил нещо сходно за мен, сега в действителност трептя ” – това бяха първите думи на Ивана след спектакъла. Стана ясно, че с този жест Никола желае амнистия от приятелката си и я моли още веднъж да бъдат дружно.
Ивана призна, че вълнението й е било още по-силно и поради премиерата на мюзикъла „ Цигулар на покрива ” в Музикалния спектакъл. „ Този театър е огромно прекарване и доста мощна страст и за нас, артистите и балетистите. Особено сцената със сватбата, която ни дава сили и религия да мислим, че всеки един от нас може да бъде на мястото на героите и да преживее нещо толкоз мощно. Това е една доста вълнуваща и прочувствена премиера със страхотна музика и невероятна хореография. ”
На 31 януари е четвъртата премиера на „ Цигулар на покрива ” на сцената на Музикалния спектакъл, идващите дати са 1, 2, 6, 7, 8 и 9 февруари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР