1000 уникални момичета са особено активни в предлагането на секс

...
1000 уникални момичета са особено активни в предлагането на секс
Коментари Харесай

Анализ: 1000 ”уникални момичета” предлагат секс услуги в интернет

1000 ”уникални девойки ” са изключително дейни в предлагането на секс услуги в интернет. Това демонстрира разбор за 2018 година, отдаден на заканите от проведената престъпност, направен от Центъра за проучване на демокрацията. Резултатите бяха показани през днешния ден от Тихомир Безлов, основен специалист в бранш ”Сигурност ” на центъра.
Анализът посочил, че има взрив в предлагането на секс услуги, като оборотът на вътрешния пазар е 220-250 млн. лв., а на външния - 900 млн. Макар че по отношение на 2017 година имало лек спад на вътрешния пазар.

" Големият фактор са така наречен уикенд туристи, които се възползват от нискотарифните полети и споделените жилища ", изясни Безлов.

Спад в този пазар имало през 2010-2011 година, когато бяха затворени доста от жилищата за скотски удоволствия. Затова търсенето и предлагането се трансферирало в интернет - профилираните уеб сайтове, файсбук и приложенията за запознанства. 45% от потребителите на секс услуги се възползвали от интернет. Експертите на центъра съумели да преброят 1000 " неповторими девойки ", което обаче било релативно, тъй като доста от тях участвали с няколко телефонни номера.

Ръст през 2018 година имало и при незаконната търговия с горива, където оборотът бил 600-700 млн. лв.. Проблемът е, че имаме доста малко доказателства за този противозаконен пазар, изясни Безлов. За разлика от цигарите, където се хващали кутии, хранилища и камиони с противозаконната стока, то при горивата залавянето било 0,1%.

От центъра дружно с патролната и газова асоциация, Министерство на вътрешните работи, митниците и Национална агенция за приходите щели да създадат по-подробно проучване, с цел да се открият действителните резмери на незаконната търговия с горива.

Голямият спад е при незаконната търговия с тютюневи произведения, която се е свила до 100 млн. лв.. Според Безлов такова понижаване като у нас не е следено на никое място другаде и било наш, български феномен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР