1000 пловдивчани ще имат шанс да се качат на сцената

...
1000 пловдивчани ще имат шанс да се качат на сцената
Коментари Харесай

Уникалната сцена за ЕСК 2019 кани 1000 пловдивчани!

1000 пловдивчани ще имат късмет да се качат на сцената за откриващата гала на Европейска столица на културата следващата година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  " Градът ни е прочут освен с дългата си история, места за отдих, занимания, айляка и вълнуващи събития. Той е изпълнен и с забавни и вдъхновяващи персони. Търсим ги, с цел да станат лица на Европейската столица на културата и да изживеят звездния си момент.

Започнахме със срещи с локални институции и организации, с цел да приобщим всички към най-значимото събитие на 2019 година. Отваряме сцената за 1000 пловдивчани и сме сигурни, че тъкмо ти ще бъдеш измежду тях. Нека дружно сложим началото на година, обещаваща незабравими страсти ", оповестиха от Общинска фондация " Пловдив 2019 ". 

Така щастливците, като се изключи че ще бъдат на сцената, ще следят и церемонията от първия ред. " Побързай, тъй като редът на записване, дефинира кои ще са лицата на Европейска столица на културата! Единственото изискване е, в случай че нямаш 18 години, да присъстваш на сцената с компаньон, който също би трябвало да остави данните си за контакт ", приканват от фондацията. Формуляри за присъединяване могат да бъдат открити на следния линк https://goo.gl/forms/LY0gAFrCz4K7PXCn2.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР