100 тома българска художествена литература дарява днес кандидатът за районен

...
100 тома българска художествена литература дарява днес кандидатът за районен
Коментари Харесай

Баташки и Йорданова с призив към пловдивчани в „Северен” и „Западен”: Гласувайте за БСП с №56  

100 тома българска художествена литература подарява през днешния ден претендентът за областен кмет с №56 в „ Западен” Десислава Йорданова. С творби на Димитър Димов, Елин Пелин, Иван Вазов и Пенчо Славейко ще се обогатят фондовете на четирите читалища в региона.

Инициативата е във връзка Деня на будителите .

„ Ключът към свободата не е в оръжията. Той е в образованието, културата, научните изследванията”, акцентира кандидатката на „ Българска социалистическа партия за България”, която ще се яви на балотаж в неделя против представителя на ГЕРБ.

Класически конфликт сред Българска социалистическа партия и партията на Борисов ще се състои и в регион „ Северен”. Там доктор Атанас Баташки чака поддръжката на всички, които са против статуквото. Хирургът също честити днешния празник и особено на актуалните будители, чието дело е повода да се крепят българският дух и еднаквост. Да са здрави физически и духовно, пожелава той на пловдивчани.

Двамата претенденти на Българска социалистическа партия с №56 са уверени, че на балотажа в неделя ще надделеят разсъдъкът и мъдростта на техните съграждани. Хората не са не запомнили какво се случи в „ Северен” и „ Западен”, акцентират Баташки и Йорданова, визирайки корупционните кавги към гербаджийските кметове. „ Ралев е обвиняем, само че и до през днешния ден от ГЕРБ не са поели отговорност за този позор в „ Северен”, разяснява доктор Баташки.

„ Макар че следствието против кмета на „ Западен”, който още веднъж е претендент, да беше прекъснато, жителите и до през днешния ден слагат въпроса за Зоологическата градина, показва Десислава Йорданова, която приканва: Гласувате, не се опасявайте!”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР