100 работни часа отнемат монтажът и демонтажът на препятствията във

...
100 работни часа отнемат монтажът и демонтажът на препятствията във
Коментари Харесай

Военна дисциплина за изграждане на битките в „Игри на волята: България“

100 работни часа лишават монтажът и демонтажът на трудностите във всяка спортна игра от най-новото приключенско шоу на.
 
Над 30 души се грижат за основаването и реализацията на спортните игри - по този начин наречените „ борби “ в „ Игри на волята: България “ , а за построените досега трудности са употребявани почти по един звук материал и съоръжение за всяка обособена борба.
 
Игрите се градят и случват без почивен ден, а от средата на август героите на шоуто ще вземат участие не в една, както досега, а в две борби на ден. Това значи, че екипът, виновен за тяхното осъществяване, ще работи на двойни обороти. За задачата е построен мобилен завод, който обслужва работата на инженерите и строителите на терен.
 
„ Изработката на съображенията за всяка игра (битка) лишава близо 100 работни човекочаса и изисква военна дисциплинираност. Работим с точни часове, а всяко едно закъснение значи закъснение на целия развой на фотоси, който следва след нас. Преди всеки строеж  вършим градивен план. Всички борби са разнообразни и в никакъв случай не се повтарят, като те са най-разнообразни - от такива, в които се изисква умеене да плуваш, през такива, в които участниците минават по построени от нас структури и би трябвало да пазят баланс, до такива, които тестват издръжливостта им ”, показа пред „ “ Момчил Манчев - Момо, отговорник на екипа, изграждащ игрите.
 
Момчил Манчев се занимава със спортна публицистика и е коментатор на надпреварите от Формула 1, модерира и огромни спортни събития.-->
 
„ Смятам, че „ Игри на волята “ е в действителност неповторимо съревнование и благородно изпитвам завист на участниците. Щастлив съм, че мога да съм част от това премеждие, тъй като то е тестване и за нас на терен “, споделя Момо.

Всичко за предаването следете на страницата на, както и във и
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР