100% от всички жертви на Covid-19 са хора с придружаващи

...
100% от всички жертви на Covid-19 са хора с придружаващи
Коментари Харесай

Д-р Хасърджиев: Коронавирусът създаде и психопандемия

" 100% от всички жертви на Covid-19 са хора с съпътстващи болести. При хронично болните пациенти опасността е доста огромна ". Това сподели пред БНР доктор Станимир Хасърджиев - ръководител на Националната пациентска организация.
" Неспазването у нас на рекомендациите на СЗО и на Европейска комисия за отдалеченост и носене на маски е мощно притеснително ".
По думите му е мощно притеснително и това, че здравната система в България не е готова да посрещне едно такова предизвикателство.
В предаването " 12+4 " проф. Младен Григоров, прочут кардиолог, разяснява, че пандемията от Covid-19 е основала психопандемия и добави:
" Около въпросния ковид няма нищо ясно - нито от кое място е произтекъл, нито по какъв начин е стигнал до нас и по какъв начин се популяризира, нито какво би трябвало да бъде лекуването. Дано тази съветска ваксина да се окаже ефикасна ".
Проф. Григоров е част от група медици и общественици, които се обръщат към Етичната комисия на Българския лекарски съюз с искане доцент Атанас Мангъров да бъде предпазен от искане да бъде глобен за неетично и неколегиално държание, каквото гледище има от стотици лекари, сезирали същата комисия.
 
Всичко за ковид следете ТУК.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР